I kväll tisdagen den 17 december går det sista avsnittet av Drömmen om slottet. Jag gjorde ett inhopp i första avsnittet och nu medverkar jag i det sista,  som gäst på Agnes & Stefans galakalas. Johan petré hjälpte till att fixa festen och det blev en kul kväll med fin underhållning och trots att kameror surrade runt var det rätt avspänt. Det var en rolig sak att prova på och jag önskar Agnes och Stefan all lycka till framöver. Hoppas ni kommer att titta 21.00 på TV7.

Avsnitten går också att se  på svt4play.  Missade ni att se första avsnittet, där ”slottsjournalisten” medverkar i större utsträckning så klicka gärna här. 

Klicka här för att läsa om när jag var på Hägersta slott första gången.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..