Äntligen finns Easton Neston i tryck, i Gods & Gårdars novembernummer. Jättekul!  Easton Neston är ett fantastiskt privat hem utanför London dit jag hade turen att bli bjuden i samban med en jakt, när jag var och fotade ett annat ställe någon timme bort. Eftersom jag ändå hade kameran med mig så passade jag på att fota, och fota, och fota!

 

 

DSC_0336

Easton Neston ägs av Leon Max, som gjort en förmögenhet i modebransch och sedan gjort ett enastående arbete med att restaurera och möblera det stora huset, som var nedgånget och helt tomt när han 2005 köpte det av Lord Hesketh (känd för sitt formul 1-team) – vars släkt ägt stället i 470 år!

DSC_0009

Eftersom artikeln just landat i tidningshyllan tänker jag inte avslöja mer just nu, men klicka här för att se bilder på min ”nya” blogg, från den magiskt vackra parken som omger Easton Neston.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..