I veckan har mitt fokus legat på att hitta nya vackra hem att fotografera till Gods & Gårdar. Jag har även tänkt utöka min repertoar med att hitta lämpliga object till tidningen Gård & Torp som är mer inriktat på byggnadsvård, vilket är det som egentligen ligger mig närmast hjärtat, så det känns roligt.
Har du tips på ställen som du tror jag skulle gilla så tar jag tacksamt emot dem på tina.klingspor@gmail.com. Tack på förhand!

Och missa inte att följa min nya blogg!

I veckan var jag hemma hos grannen Oona Lagercrantz på Österby gård. Att säga granne är kanske att överdriva, men när det bara tar en kvart med bil så räknas det nästan som granne när man bor på landet. Hur som helst supertrevligt att vi har hittat varandra, och på så nära håll!

Isen knakade och sjöng, men det hindrade inte två skridskoåkare från att åka förbi och säga hej.

Även om solen sken var det kallt i luften och det var skönt att komma in i värmen. Oona bjöd på en härlig grönkålssallad med fetaost, nötter och dadlar. Nyttigt och supergott!

Oona och hennes man är rätt nyinflyttade och är inte helt färdiga med att inreda sitt vackra hem. Efter lunchen gick runt och funderade på olika lösningar och tittade även på den superfint inredda flygeln. Oona är yogainstruktör och har just börjat arrangerar yoga-clinics, som resor och i sitt hem och nästa tillfälle är helgen den 5-7 april. Är du nyfiken kontakta gärna Oona på oonasl@outlook.com.

 

Hemma på prästgården är det stallet och hästarna som gäller på eftermiddagarna. Lovisa har haft en fullspäckad vecka då hon ridit tre hästar varje dag efter skolan. En dröm som gått i uppfyllelse för henne, vilket känns så fint!

I morgon bär det av mot Lundsbergs Internatskola, där Lovisas storebror Adrian numera håller hus. Det är Kulturdagarna med bland annat teater och middag och föräldrarna ska vara utklädda.  Temat är rock och jag har full koll på min utstyrsel. Jag kommer skriva mer om Adrians flytt till Lundsberg snart och vem vet, kanske kommer det en bild från maskerade också. Tills dess – ha det så fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..