Förra sommaren var fotograf Ingalill Snitt och jag iväg till Östergötland för att göra reportage om Norrby säteri. Nu är artikeln ute i Gods & Gårdar och pryder även omslaget. Jättekul!

Här kommer lite bilder från de härliga dagarna, de flesta tagna med min mobil, då jag glömt kamerabatteriet hemma.

Gå gärna in och följ mig på min nya blogg här !

 

Katarina och Lars Jacob Grapengiesser är femte generationens ägare på Norrby. Vilket underbart jobb jag har, som får resa runt och se vackra hem och träffa härliga människor.

Kontakten till Norrby fick jag på ett modelljobb i Tyskland, då makeupartisten Agnesha Kollien berättade att hon hyrde ett sommarhus på ett säteri i Sverige. Jag var förstås snabb och fick ett mobilnummer. Sen visade det sig att Ingalill Snitt kände familjen. Världen är liten.

Vi bodde över på säteriet och åt frukost i morgonsolen på den mysiga verandan och Ingalill tog de första bilderna fortfarande klädd i morgonrock. Kvällen innan var vi bjuda med familjen och vänner till systern Jutta Grapengiesser som har sommarhus i en ombyggd lada. Så mysigt!

Morgonstund har guld i mund. Alltid inspirerande och lärorikt att jobba med Ingalill som har massor av erfarenhet. Dessutom har vi väldigt trevligt tillsammans.

Ingalills bilder blev så fina och jag är så nöjd med artikeln. Hoppas ni läser och tycker om den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..