Vilken upplevelse att får vara med om modeskaparen Valentinos födelsedagsfest! Jag hade så trevligt och lyckligtvis råkade min bordsherre vara slottsägare, så nu har jag hittat ännu ett spännande hem att fotografera.

Dagen efter insåg jag att jag packat fel kläder. All sol och värme hade flyttat norrut och medan jag frös i Genoa och Saint Tropez  var det ovanligt varmt och fint hemma i Sverige. Men resan var ändå fantastisk!

Gå gärna in och följ mig på min nya blogg här !

Kvällen till ära var jag hos en frisör och fick mitt hår fönat. Sen lite smink om en ny klänning från Diane von Furstenberg och jag var redo för fest! Tyvärr blir inte mobilbilder så bra i kvällsljus, men hoppas ni följde mina Stories på Instagram.

Vilken fest! Carlo Clavarinos fantastiska Palazzo Angelo Giovanni Spinola strålade i kvällsljuset, fylld med blommor och vackert klädda gäster. Den stora ljuskronan är från 1500- talet och måste hissas ner så att stearinljusen kan tändas.

Dagen efter festen bar det av längst rivieran mot Saint Tropez och La Cachette. Där var regn och sol om vartannat och temperaturen höll sig runt tio grader, medan det var nära trettio grader hemma i Sverige. Med lånad tjocktröja var det ändå mysigt att promenera längst stranden, så fridfullt och stilla.

Sällan har det regnat så mycket på rivieran som det gjort senaste tiden, men rosorna trivdes i det fuktiga vädret och verkade inte bry sig det minsta om att det var lite väl kylslaget. Jag kunde inte titta mig mätt på den rosa klätterrosen. Som godis för ögonen.

La Cachette – så fint! Nästa gång jag kommer hit kommer det säkert vara betydligt varmare.

LOADING..