Nu har det blivit en del bloggande om resor, och fler kommer snart, vilket ska bli kul. Det känns inte lika spännande att skriva om att jag sitter och skriver artiklar, vilket är vad jag till stor del gjort senaste tiden, förutom när jag smiter ut till min trädgård förstås.

Jag vill också passa på att berätta att ni kan följa mig på min på min nya blogg här !

Jag har alltid svårt att komma igång med en text och hittar på en massa ursäkter innan jag väl får mig själv att sitta still. Texten måste få mogna först i mina tankar. Under tiden är det perfekt att ta tag i något praktiskt, som trädgården. Det  finns en del rabatter att städa i på prästgården och nu är det hög tid att få ordning.

Boris har hittat en skön plats i skuggan, där han kan hålla koll på mig medan jag jobbar.

Världens goaste katt!

Fjädrik och hans damer kommer också gärna och umgås, .

Kejsarkronor, påskliljor och en massa andra blommor lyser upp trädgården lite här och där, som söta små violer man måste komma nära för att uppleva och intensivt doftande  hyacinter som plötsligt för tankarna till jul. Underbart att fördjupa sig bland allt som växer, även när det regnar, eller strax efter regnet, då jorden är mer lättarbetad.

Nu vill jag egentligen vara ute och pyssla i trädgården från morgon till kväll, men jag får nöja mig med att smita dit lite då och då. På helgerna prioriteras ponnytävlingar med Lovisa, vilket också är roligt. Så glad jag har en dotter som älskar hästar.

Här rider Lovisa fram ponnyn Mackan innan en mindre hopptävling på Nyby Torshällas ridklubb.

Mackan är mer dressyrriden än hoppad och förra året vägrade han minst en gång på varje hinder, men den tiden är förbi.Bra jobbat Lovisa!

Så praktiskt med en liten sadelkammare i transporten.

Snällaste hundarna Kimchi och Tosie. Så lätta att ha med sig överallt.

I nästa blogginlägg (eller i alla fall snart) ska jag berätta hur  jag gör min egen granola, och lite annat. Att laga mat är också något jag gör för att smita från datorn, när jag får små stunder av skrivkramp.

Tills nästa gång – ha en så fin Valborg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..