Igår kom jag hem från London där jag gjort ett modelljobb för ett skandinaviskt skönhetsföretag. Fotografering skedde på  vackra Knebworth House, som varit hem till familjen Lytton sedan 1490. Inte omöjligt att jag kommer tillbaka dit igen, men nästa gång som fotograf.

Gå gärna in och följ mig på min nya blogg här !

I mina ögon ser byggnaden ut som ett slott, men enligt engelsmän ska en byggnad ha varit en befästning för att kallas slott. Knebworth House är alltså en gammalt gotiskt herrgård.

I parken intill huvudbyggnaden ligger en söt  liten medeltida kyrka med familjen Lyttons mausoleum.

Här ute på fältet framför herrgården stod jag i flera timmar med tre fotografer för att göra en bild. Det blåste nästan storm och musklerna på mina ben skakade. ”Hennes läppar ser blå ut” sa kunden och undrade om makeupartisten kunde göra något åt saken. Det är inte bara glamoröst att jobba som modell.

Trots vind som fick mina muskler att skaka hade vi väldigt trevligt och dagen gick fort. I den stora grupp människor vi var fanns en ung och söt tjej vid namnet Morwenna. Hon tog hand om oss och såg till att vi fick mat och höll tider. Det visade sig vara dottern i huset. Kul!

Resultatet av dagens möda får vi se i september. Hej då hela glada gänget!

Morwenna Lytton-Cobbold som vuxit upp i Knepworth house och vars föräldrar fortfarande bor där.

Knebworth House är öppet för visningar och en massa annat och de är kända för att ordna konserter med stora artistnamn. Besök gärna deras hemsida här.

Dagen efter blev det desto varmare och jag passade på att njuta av solen i London. Helt underbart!

Värmde upp mig med lite sightseeing i solen, här framför grinden till Kensington Palace.

Svanar i Round pond och 26 grader i skuggan. Så klart man blir glad!

Överallt på gräset i kensington park satt och låg folk och njöt av värmen. Härligt!

Följ mig gärna på Instagram där jag ofta uppdaterar min Story med spontana videoklipp!

LOADING..