Efter en månad med ett antal roliga resor känns det skönt att  vara hemma och fira en lugn påsk. Våren är sen och det är fortfarande kallt, men igår såg jag svanar och i morse vaknade jag av tranornas skriande. Härligt!

Barnen uppskattar fortfarande att leta påskägg i trädgården och jag ser till att de få springa runt länge innan de hittar.

En nöjd Adrian.

Underbart med vår! Hoppas bara det inte kommer ett lika ovanlig hårt och långt bakslag som förra året då nästan alla blomknoppar strök med i kylan, vilket resulterade i att sommar på prästgården nästan blev utan blommor och frukt. Se  bilder från smällen här.

Våra kycklingar som nykläckta. Nu är de inte lika små och duniga längre och har börjat få fjädrar med olika mönster. Jag har inte uppdaterat bloggen lika mycket som jag vill då Bonnier fortfarande har tekniska problem,  men snart ska det förhoppningsvis fungera bättre.

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..