I dag var det en härligt krispig dag med klarblå himmel.  Att det var kallt gjorde inget, för då slipper jag leriga hundar och får tillfälle att använda mitt senaste favorit inköp – en alldeles för stor men skönt och pluffig vinteroverall.

Med unghund i huset blir promenaderna frekventa, så perfekt med en tjock overall som man bara kan hoppa, oberoende av vad man har under.Skickade efter min på ITAB. Nu slipper jag vara avundsjuk på barnen på förskolan.

Det är först när solen kommer fram jag inser hur enormt mycket jag saknat den.

Adventsgranen står fortfarande stadigt på plats.Plötsligt blev det roligt att plocka fram kameran igen.

Även hundarna verkar gladare.

För att inte tala om Fjädrik den II, prästgårdens egna uppfödning som kläcktes i somras och som sedan blivit en duktig och stolt ledare över flocken. Till skillnad från mig har Fjädrik alltid en tjusig dräkt.

Jag är ändå väldigt nöjd med min dräkt. Bäst är att den inte prasslar när man rör sig, som många vinterplagg annars gör.

Vi lär inte möta någon ändå.

Vackert med rimfrost.

Boris följer gärna med en bit.

Liten har blivit stor. För exakt ett år och två dagar sedan träffade Tosie hennes pappa, i en slaktbod. Vill du läsa den historien så klicka här.

Prästgården i den låga januarisolen.

Nu är jullovet över, barnen tillbaka i skolan och det är hög tid att sätta fart på det nya året. Så mycket jag vill göra, men först ska jag packa väskorna och åka bort en kort sväng.

Avslutar med en selfie som min agentur Mikas behövde till en kund. Lite vinterblek och med mörk hårbotten, men det får lov att duga.Vi ses snart igen!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..