När jag var 17 år trodde jag att jag skulle pensionera mig som modell vid 25. Nu har det gått en himlans massa år sedan dess och jag gör fortfarande en del jobb, om än sällan i Sverige. Väldigt roligt, och förstås extra kul när bilderna blir fina!

De få gånger jag jobbat i Sverige har det oftast varit med stylisten Eva Lindh och nu gjorde vi det igen för tidningen Tara. Klicka här för att se ett ”hemma hos” jobb vi gjort tidigare för tidningen Mama, då jag fortfarande bodde på Stora Sundby slott.

Vi fotade med naturligt ljus den där dagen i oktober när det kändes som om det var solförmörkelse. Duktiga fotograf Kambiz Inanloo och hans assistent klarade utmaningen galant.

Mysmode deluxe stylat av mysiga Eva Lindh.

Jag började jobba som modell i Paris när jag var 17 år och försörjde mig heltid på det tills jag var dryga 30 och valde att flytta hem till Sverige. Att posera är som att cykla – det sitter i ryggraden.

När det är dåligt med ljus gäller det att kunna sitta absolut stilla långa stunder, samtidigt som det ska se naturligt avspänt ut.Inte helt lätt.

Min frisör har aldrig tid när jag har tid, och jag måste säga att jag är lite glad för det. Har aldrig haft så lång lugg och jag är supernöjd med den. Inget ont utan något gott.

Blev lite stolt när jag var i tidningsaffären och insåg att jag har två omslag på en och samma gång.Mitt nya och mitt gamla jobb samtidigt – jättekul!

Här sitter sötnosen Lovisa och jag i gröna salongen på Stora Sundby under fotograferingen för tidningen Mama. Nu ska jag och en minst dubbelt så lång Lovisa roa oss med att klä julgranen. Hoppas ni har det fint i decembermörkret!

 

  1. Johan skriver:

    Du är så otroligt vacker att man bara blir alldeles varm i kroppen när man ser på dig. Fortsätt vara modell!

  2. Ja sluta nu vore vansinne! Vacker och karaktär är svårslagen kombo

    1. Tack! Forsätter gärna och hoppas på mer. Väldigt kul att modella som omväxling.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..