Efter några lyxiga dagar på slott, herrgårdar och Milanos shoppinggator (kommer mer om det snart) var det bara att hoppa i stövlarna och möta killar som kom för att borra en ny brunn till stallet.

Det här är tredje gången jag borra efter vatten. Första gången blev det salt och andra gången var det helt otjänligt pga bland annat radon. Dessutom var det för dålig mängd, så att sätta dit ett dyrt filter kändes fel. Här kan ni läsa mer om hur jag upptäckte radonet.

Det kan vara knepigt i mina trakter att hitta bra vatten. Den här gången har vi i alla fall prickat en ordentlig källa med stort tillflöde. Nu återstår att se hur kvalitén blir. Blir det bra tänker jag gräva in det i huset också. Jag håller tummarna!

Idag kom boxinredningen till stallet och i morgon kommer snickare och installer dem. Sen ska el dras och vattnet grävas in och så småningom ska byggnaden målas om. Mycket jobb, men det kommer bli så fint!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..