Jag älskar att resa, men jag har alltid tycket att den optimala semestern ändå borde vara hemma. Ingen packning, ingen lång resa eller jetlag, ingen obekväm hotellsäng eller städpersonal som kliver in när man vill ha sovmorgon. Dessutom är det ju som vackast hemma på sommaren. Det gäller bara att lyckas släppa taget om alla måsten och hitta semesterkänslan.

I senaste numret av Gods & Gårdar finns artiklen som fotograf Ingalill Snitt och jag gjorde om min pool. Ett bygge jag inte ångrar!

Klicka här för att läsa om hur bygget av poolen gick till!

Här hänger jag gärna med en god bok

Här slänger ja mig gärna ner med en god bok. Soffa och bord är köpt på Kila möbler, men silltunnan stod i en jordkällare på prästgården.

Korg, plädar och kuddar från Wäsby Magasin i Torshälla.
Lunch med soliga färger. Porslin från Matteus och duken från Chamois, inköpt på Wäsby Magasin.

Lunch med soliga färger. Porslin från Matteus och duken från Chamois, inköpt på Wäsby Magasin.

Favoritglas som jag fått i present.

Favoritglas som jag fått i present.

Lånade dessa från Snowberry Store, men som mycket annat slutade det med att jag köpte dem.
Kvällssolen håller på att försvinna för att istället lägga fokus på terasset bakom huset. När solen väl sjunkigt bakom horisonet är det fortfarande mysigt att sitta här.

Kvällssolen håller på att försvinna för att istället lägga fokus på terasset bakom huset. När solen väl sjunkigt ner bakom horisonet är det fortfarande mysigt att sitta här.

Ingalill och jag förbereder för kvällsfotografering. Hoppas ni tycker om artikeln!

Ingalill och jag förbereder för kvällsfotografering och tänder massor av ljus.. Fällstolar St Remo från Kila, men bord och soffgrupp har följt med hem från USA. Hoppas ni tycker om artikeln!

 

LOADING..