I dag fyller valparna två veckor och de är på gång att öppna ögonen. Strax kommer det börja hända saker och de kommer bli nyfikna på sin omvärld, men fram tills nu har de bara ätit och sovit och ätit och sovit.

Jag har hunnit få undan mina texter och fått lite annat nödvändigt gjort vid skrivbordet. Nu börjar det klia regält i fingrarna och jag vill ut och städa i trädgården.  Våren är ju här på riktigt!

Valparna har haft det lungt och skönt här hemma, men väninnan Therese smög förbi och tittade på valpen som jag kallar hennes.

Eftersom morötterna börjat få vårkänslor i kylsåpet så bjöd jag Therese på morotskaka.

Ingen mening med att jag skriver recept, då jag alltid

Det här är den största hannen fotad för några dagar sedan. Han heter Oscar Wilde och alla nio valparna kommer registreras med namn från brittiska författare.

Jag har lyckats smita till stallet också och haft glädjen att träna med vackra Alice. Alltid glad när jag rider.

Lätt som en fjäder. Vem kan tro att hon nästan är 1.80 i manken?

Medan valparna snussat har jag skrivit färdigt texten om Grensholm och familjen Lagerfelt. Ingalill Snitt och jag var där en underbar dag förra sommaren.

Det ska bli så roligt att se reportaget när det kommer ut i nästnästa nummer.

Jag har roat mig massor med att laga galet nyttig mat. Tyvärr är inte recept min grej, men det här är i alla fall lite inspiration till en god juice.

Och det är så lätt att göra sin egen granola. Jag blandar havreflinger med nötter, frön, honung och äppeljuice och bakar det krispigt i ugnen. Sen tillsätter jag rostade kokosflingor. Så gott!

Inte bara valparna som växer. Kejsarkronan är på gång.

Hur söta som helst!

LOADING..