I går var det vår och solen strålade och spred värme. I dag är det snö och grått igen, men tuppen forsätter att gala glatt och högdräktiga Tosie flåsar och flämtar som om det vore en het sommardag.

Jag försöker passa på att få så mycket innejobb gjort som möjligt för att få tid att vara i trädgården när det blir vår på allvar. Och så börjar det ju bli bra ridväder igen. Men först och främt måste jag få färdigt några texter till artiklar som ska ut snart.

Önskar er alla en fin helg!

Fjädrik är en trevlig tupp som låter sig höras ofta på prästgården. Jag ser fram mot att kunna låta hönsen gå lösa. Måste bara få Tosie att inse att de inte ska apporteras, och det ska nog gå bra.

Fjädrik är en trevlig tupp som ofta låter sig höras på prästgården. Jag ser fram mot att kunna låta hönsen gå lösa framöver. Måste bara få Tosie att inse att de inte ska apporteras, och det ska nog gå bra.

Unghönorna Christina och Elsa har börjayt värpa. Små gulliga och prickiga ägg.
Vem som lägger vilka ägg är en vanlig diskution melan mig och barnen. kanske är det Oreo, med den duniga rumpan, som lägger de prickigaste äggen?

Vem som lägger vilket ägg är en vanlig diskution numera. Kanske är det Oreo, med den duniga rumpan, som lägger de prickigaste äggen?

Inte bara Tosie som är nyfiken på hönsen. Smirre hoppas på många gulliga små kycklingar.

Inte bara Tosie som är nyfiken på hönsen. Smirre hoppas på många gulliga små kycklingar.

Boris skulle inte heller ha något emot en kyckling. Han skulle ta med den genom kattluckan och upp i mitt sovrum.
Bäst Fjädrik håller en vakande blick på sina damer.

Bäst Fjädrik håller en vakande blick på sina damer.

Jag har fortsatt med min extra hälsosamma diet, bestående av i stort sätt bara bönor, gryn, groddar och grönsaker, och jag har inte ens druckigt kaffe sedan jag kom hem från Sha Wellness, men på fettisdagen blev det för mycket och jag åkte förbi Printz bageri. Härligt att synda lite!

Jag har fortsatt med min extra hälsosamma diet, bestående av i stort sätt bara bönor, gryn, groddar och grönsaker och jag har inte ens druckigt kaffe sedan jag kom hem från Sha Wellness. Men på fettisdagen blev det för mycket och jag åkte förbi Printz bageri. Härligt att synda lite!

Fick dock med mig lite nyttigheter från bageriet. Kommer att komma väl till hands nu när jag blivit så peppat att laga nyttig mat.
Igår kändes det verkligen som vår. Snödropparna började öppna sig och och min pappa gjorde mig uppmärksam på att lärkan flög över prästgården, vilket är ovanligt tidigt.

Igår kändes det verkligen som vår. Snödropparna började öppna sig och och min pappa gjorde mig uppmärksam på att lärkan flög över prästgården, vilket är ovanligt tidigt.

Tosie njöt av solen, men det blev inga glada vårskutt. Hon sitter helst stilla, likt en helig Buddha och vänta och flämtar.

Tosie njöt av solen, men det blev inga glada vårskutt. Nu sitter hon helst stilla, likt en helig Buddha och vänta och flämtar.

I dag fick jag layouten från pooljobbet Ingalill Snitt och jag gjorde hemma hos mig och det ser så härligt somrigt ut.
Här packar jag med saker som vi använde på bildena. Så grönt och skönt det var, och mitt hår var så härligt solblekt. Längtar!

Här packar jag med saker som vi använde på bildena. Så grönt och skönt det var, och mitt hår var så härligt solblekt. Längtar – och snart är vi där igen! Titta gärna på fler bilder från jobbet här.  Fin fredag på er alla!

 

 

LOADING..