Idag för exakt en månad sedan körde jag i sällskap av dotter Elsa genom mörkret på snöiga landsortsvägar. Bak i bilen satt Tosie och väntade förväntansfullt.  Hundar tycks ju ha en ovanligt bra förmåga att känna på sig saker och ting.

Efter att ha sopat snön av ett antal skyltar hittade vi äntligen fram till Annual’s Kennel på Lötsta Gård. Där möttes vi av uppfödaren Lena Wiberg-Johansson och en stor maffig hanhund vid namnet Poker. Vi följde med in i gårdens viltslaktbod, vilket kändes aningen surrealistiskt och väldigt oromantiskt för en en kärleksdate.

Men hundarna verkade tack och lov inte bry sig det minsta om den lite kusliga miljön och med största sannolikhet blir det ljuvliga små valpar om fem veckor.

Idag var jag med Tosie till Strömsholms djursjukhus för att göra en ögonlysning på henne.

Idag var jag med Tosie till Strömsholms djursjukhus för att göra en ögonlysning på henne.

Snälla veterinär Nils Wallin Håkansson mutade den "värdiga damen" med godis. Ögonen var i prima skick, vilket känns bra att kunna berätta för blivande valpköpare.
Efteråt tog vi en promenad upp till stallen och tittade. Så fint!

Efteråt tog vi en promenad upp till stallen och tittade. Så fint!

Svängde förbi det vackra slottet innan vi begav oss hemåt. Titta gärna på bilder från när jag besökte det invändigt här.

Och vidare förbi det vackra slottet innan vi begav oss hemåt. Glad över att bo så nära Strömsholm som bland annat har så mycket att erbjuda hästintresserade. Titta gärna på bilder från när jag besökte en tävling och slottet invändigt.

Om Tosie är dräktig (vilket jag känner mig säker på) så hoppas jag att i alla fall några av valparna ska få pappa Seawind Polish Poker gula färg. Bilden på Poker har jag laddat ner från Annual´s hemsida.
Här är en av hans valpar. Tänk att få möta våren med ett gäng sådan godingar!

Här är en av hans valpar. Tänk att få möta våren med ett gäng sådana godingar!

 

LOADING..