De senaste dagarna har jag drabbats av vårstädningshybris och äntligen lyckats rensat ett antal skåp och lådor som gnagt på mitt samvete. Innan jag drabbades hann jag med att göra färdigt ett juljobb för Gods och Gårdar och åka på en jätterolig resa till Tyskland.

Här kommer en liten sammanfattande uppdatering. Hoppas ni läsare också haft det bra!

Först och främt fotade duktiga Ingalill Snitt och jag färdigt julbilderna på en herrgård i Storstockholm.

 

Först och främst fotade duktiga Ingalill Snitt och jag färdigt julbilderna på en herrgård i Storstockholm. Det krävdes en hel del styling och det är ingen brist på kreativitet när vi sätter igång. Ljuset däremot var det väldigt lita av och det är svårt att hinna med ett helt hem i januariljuset.

Det krävdes en hel del styling och det var ingen brist på kreativitet. Ljuset däremot var inte på vår sida.

Någon dag senare hade jag glädjen att följa med på spännande jakt utanför Hamburg.

 

Någon dag senare hade jag glädjen att följa med på spännande jakt på ett gods utanför Hamburg.

Direkt efter jakten åkte jag till Italien...

Direkt efter jakten åkte jag till Italien…

Nejdå. Vi passade på att besöka museet Miniatur World i Hamburg.

Nja, jag bara luras. Passade bland annat på att besöka museet Miniature World i Hamburg där många kända platser finns uppbyggda med otroligt natur- och tidstrogna detaljer.

Många bilar, tåg och även flygplan for omkring och med jämna mellanrum blev det skymning och ljusen tändes i byggnader och längst vägar.

Det här är inget ställe man ska springa igenom. Väl värt att besöka!

Många bilar, tåg och även flygplan rörde sig realistiskt och med jämna mellanrum blev det skymning och ljusen tändes i byggnader och längst vägar. Absolut värt att besöka, oavsett ålder.

Väl hemma med mina busiga barn var det dags att krossa miniatyrprästgården. Det sved lite, men kändes ändå skönt att få bort allt som har med jul att göra.

 

Väl hemma med mina busiga barn var det dags att krossa miniatyrprästgården. Det sved lite, men kändes ändå skönt att få bort allt som har med jul att göra.

Efter att julen dansat ut har det stuntals varit vår i luften. Kaninerna har glatt skuttat omkring, ensamma, i den rymliga hönsgården. Men nu ska det bli ändring på det. Idag ska vi äntligen hämta hem höns!

 

Efter att julen dansat ut har det stundtals varit vår i luften. Kaninerna har glatt skuttat omkring, ensamma, i den rymliga hönsgården. Men nu ska det bli ändring på det. Idag ska vi äntligen hämta hem höns!

 

LOADING..