I veckan var Ingalill Snitt och jag och fotade ett säteri i Västmanland. Artikeln ska ut i februari, så snön var välkommen, även om jag tyvärr inte hade hunnit byta till vinterdäck!

I veckan var jag och fotograf Ingalill Snitt och fotade ett säteri i Västmanland.

 

Säteriet har nyss gått igenom en bodelning och var ganska utplockat, så vi fick använda vår kreativitet till max för att få till bilderna, vilket var väldigt roligt.

Säteriet hade gott om spännande saker i gömmorna och just när vi jobbade med det sista ljuset dagen hade att erbjuda så tog kamerabatteriet slut. Snopet, men förhoppningsvis blir det bra ändå.

Wäsby Magasin hjälpte till genom att låna ut en massa fin rekvisita inför fotograferingen.

Även på Snowberry Store, som ligger på samma gård, fick jag lån. Alltid kul att komma hit och se nya saker!

Blev glad över att se fina saker från Svensk Marmor. Jag var hemma hos familjen Kierkegaard och gjorde en artikel om Ekeberg, när dottern Josephine just startat upp företaget. Titta på bilderna från det vackra stället här.

Veckan innan var det höstlov. Bästis Carina, som jobbar för modellagenturen IMG var här och jag passade på att presentera en skönhet som jag mött i en mataffär. jag kan aldrig låta bli att leta efter skönhet, och måste säga att Moa ser så helt otroligt nordiskt vacker ut. Lycka till Moa!

Jag kan fortfarande inte smälta att vi så plötsligt fått vinter och en massa snö. Ännu svårare att smälta är det amerikanska valresultatet. Nåväl, jag kan i alla fall skryta med att jag för ett antal år sedan hälsade på mannen som dag är Amerikas president. Alltid något!

LOADING..