I går var jag på Face & Body och fick en ansiktsbehandling med NANNIC NBE 1000.  Efter dryga en vecka som innefattat firande av 20, 25, 40 och 70-års jubilarer,  och som sedan tråkigt nog avslutade med en sorglig begravning, kände jag att det var dags att unna mig själv något lite extra.

Dessutom fyller jag själv snart år, så det får bli en fin present till mig själv.

Jag provade metoden med NBE 1000 en gång tidigare i Göteborg och blev glad när jag såg att den fanns i Eskilstuna på Face & Body.

Jag provade metoden med NBE 1000 en gång tidigare i Göteborg och blev glad när jag såg att den fanns i Eskilstuna på Face & Body.

Annika Szabo på Face & Body maserar maserar långsamt med något som känns som ett lagom varmt litet strykjärn. Skönt och avkopplande. Behandlingen ska med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Läs gärna mer om hur det funkar här.

Annika Szabo masserar långsamt med något som känns som ett litet och lagom varmt strykjärn. Skönt och avkopplande. Behandlingen tar hjälp av radiofrekventa vågor för att öka näringsupptaget och syretillförseln till cellerna som laddas med energi. Läs gärna mer om hur det funkar här.

Sedan penslade hon på en en fuktighetsgivande algmask.
Ren och osminka, och ja, kände mig lite extra slät och fin hela dagen. Jag ska prova en kur på fem gånger, vilket ska ge det bästa resulatet.  Spännande!

Ren och totalt osminka, och ja, kände mig lite extra slät och fin hela dagen. Ungefär som när man känner sig ordentligt utvilad.  Jag ska prova en kur på fem gånger, vilket ska ge det bästa resultatet. Spännande!

I min familj och bekantskap är det många som fyller nästan på en gång och i september blir det mycket tårta och champagne. Och i år passar ett antal på att fylla jämnt.

I min familj och bekantskap är det många som fyller samma månad och  i september blir det mycket tårta och champagne. I år passar dess utom ett antal på att fylla jämnt. Skål för det!

Hamburgare på högrev, enligt 20-årings önskemål. Gott!
En liten paus mellan kalasen i  septembervärmen.

En liten paus mellan kalasen i septembervärmen.

Smirre som gjort oss oroliga genom att hålla sig borta sedan Boris från Saint Tropez flyttade in har kommit tillbaka.

Smirre, som gjort oss oroliga genom att hålla sig borta sedan Boris från Saint Tropez flyttade in, har kommit tillbaka och lagt sig i favoritsängen.

Men bäst att hålla ett öga på den där franska inkräktaren.
Jag trivs och är här för att stanna, svarar Boris med blicken.

Jag trivs och är här för att stanna, svarar Boris med blicken.

Boris har helt charmat oss och gått rakt in i våra hjärtan. Ett litet matvrak som gillar att ligga på soffan och mysa.

Boris har helt charmat oss och gått rakt in i våra hjärtan. Ett litet matvrak som gillar att ligga på soffan och mysa.

Fräck (och våghalsig) är han också, som här, när han smyger på Smirre.  Det blir många skratt över deras lustiga lilla samspel.
Rosorna på prästgården har fått nya krafter och blommar för fullt.

Rosorna på prästgården har fått nya krafter och blommar för fullt.

Så vackra. Skänker en extra tanke till en vän som hastigt och alldeles för tidigt gick bort. Var rädda om varandra!

Så vackra. Skänker en extra tanke till en vän som hastigt och alldeles för tidigt gick bort. Var rädda om varandra!

 

LOADING..