Gods & Gårdars senaste nummer har sörmländska Fiholm på omslaget. Det innebär att mina uppdrag fått omslaget tre månader i rad! Dessutom är det sjätte omslaget på ett år, vilket känns rätt fantastiskt. Jag måste tacka flyt och gott samarbete med duktiga fotografer för detta.

Med tanke på att jag inte hållit på med detta så länge och fortfarande känner mig väldigt grön måste jag bara lite ödmjukt säga – wow…!

Helt fantastiskt! Vilken tur jag haft, dels för att jag fått förtroendet av tidningen och de olika gårdsägarna, och dels för att jag haft turen att jobba med duktiga fotografer.

Helt fantastiskt! Vilken tur jag haft; dels för att jag fått förtroendet av tidningen och de olika gårdsägarna, och dels för att jag haft turen att jobba med duktiga fotografer.

Här står Ingela Snitt bland kastanjebladen och fotar senaste omslaget. En helt underbar sommardag på Fiholm.
Tänk att samma lås används idag som när Axel Oxenstierna lät bygga slottsflygeln.

Tänk att samma lås används idag som när Axel Oxenstierna lät bygga slottsflygeln. Så unikt! 

Nästa uppdrag blir att fota poolen hemma hos mig. Känner mig aningen stressad över det tråkiga vädret som varit sista tiden, för det måste bli massor av sommarkänsla på bilderna.

Närmaste uppdraget blir att fota poolen hemma hos mig. Känner mig aningen stressad över det tråkiga vädret som varit sista tiden, för det måste bli massor av sommarkänsla på bilderna.

Mackan och Lovisa lär känna varandra. Första skolveckan är avverkad och jag och barnen är lite trötta från omställningen till tidiga mornar.
Och jag har haft äran att rida vackra Alice, som också är ny i stallet.

Och jag har haft äran att rida vackra Alice, som också är ny i stallet. Alla fötterna i luften.

Lilla Alice är bara 5 år men hela 178 cm i mankhöjd. Tack och lov är hon lätt i typen, så det gör inget. Nu vill jag komma igång med ridningen igen.

Lilla Alice är bara 5 år men hela 1.78 cm i mankhöjd. Tack och lov är hon lätt i typen, så det gör inget. Nu blev jag sugen att komma igång med ridningen igen.

Mackan har inget problem med att gå genom fårhagar på Stora Sundby.
Full fart i Hjorthägnet.

Full fart i Hjorthägnet.

Men det gäller att vara med, för plötsligt sticker hjortarna upp huvudena i gräset.

Plötsligt kan hjortarna hoppa fram, så det gäller att vara beredd.

På väg till hagen, båda nöjda efter en trevlig ritt.
Hästhage med fin utsikt. Strålande vackert även även i tråkigt väder.

Hästhage med fin utsikt. Slottet är strålande vackert även i tråkigt väder. Önskar er alla en fin söndagskväll!

LOADING..