Jag blev glatt överraskad när senaste numret av Gods & Gårdar landade i brevlådan. Min artikel har fått ännu ett omslag, denna gång med Fiholm i Västmanland fotograferat av Viktor Fremlig.

Börjar känna mig som en riktig ”covergirl” , fast på ett helt nytt sätt. Jättekul!

Önskar er alla en skön söndag!

Jättefina somriga bilder från vackra Fiholm.

Jättefina somriga bilder från vackra Fiholm.

Artikeln handlar om när Ninna och Christian Ivarsson gifter sig.
Så många fina bilder som Viktor Fremling tagit.

Så många fina bilder som Viktor Fremling tagit i den vackra 1700-talsmiljön.

Fiholm har ett stort orangeri som går att boka till fest. Stora huset är dock endast till för familjen.

Fiholm har ett stort orangeri som går att boka till fest. Stora huset är dock endast till för familjen. Titta gärna på gårdens hemsida fiholm.net

Jättekul att på sätt och vis åter igen hamna på omlag. Här är en gammal bild från tidigt 90-tal. Nja, inte helt säker på att det var bättre förr.

Jättekul att på sätt och vis åter igen hamna på omlag. Här är en gammal bild från 90-talet. Nja, inte helt säker på att det var bättre förr.

Nu ska jag strax iväg på ett nytt modelluppdrag och jag fick plötsligt för mig att jag ville snygga till mina naglar. För mig som lever väldigt ekologiskt är det här ett ganska stort och konstigt steg.  Vet inte om jag kommer vilja sätta mig i den här starkt luktande lokalen igen. Men det blev väldigt fint!
Men hur tänkte jag nu? Det här går inte alls ihop. Tjusiga naglar kommer nog bli en kortvarig historia hos mig. Tre dagar har de i alla fall hållit, och det ser faktiskt ut som de kommer att hålla ett tag till.

Men hur tänkte jag nu? Det här går inte alls ihop. Tjusiga naglar kommer nog bli en kortvarig historia hos mig. Tre dagar har de i alla fall hållit, och det ser faktiskt ut som de kommer att hålla ett tag till.

I veckan har jag haft besök av labradoodeln Nana som är dotter till min Tosie. Nana kommer snart att bo här under en längre period, då hennes familj ska flytta och renovera. Ska bli kul att ha två hundar under en period.

I veckan har jag haft besök av labradoodeln Nana som är dotter till min Tosie. Nana kommer snart att bo här i ett antal veckor, då hennes familj ska flytta och renovera. Ska bli kul att ha två hundar under en period.

och så har jag gått runt och märkt ut träd som ska fällas.
Egentligen är det den stora almen som syns i bakgrunden som dött och behöver fällas. Passar på att t ta ett antal andra träd på en gång. Björkarna står lite väl nära huset och hör inte hemma i parkmiljö, så det åker bort. Det känns lite hårt.

Egentligen är det den stora almen som syns i bakgrunden som dött och behöver fällas, men passar på att ta ett antal andra träd på en gång. Björkarna står lite väl nära huset och hör inte hemma i parkmiljö, så det åker bort. Det känns lite hårt.

Bland annat ska en  gigantisk tall  få komma fram ur ett trassel av lövträd.

Bland annat ska en gigantisk tall få komma fram ur ett trassel av lövträd. Ogräsrensning i storformat.

Poolkillarna från Scandinavian luxpool kom förbi och fixade så att jag snart kan starta poolen.
Det ska bli så roligt att fixa och göra fint här snart.

Det ska bli så roligt att fixa och göra fint här snart.

I senaste numret av Gods & Gårdar finns en artikel om just pool och jag sa snart göra ett längre blogginlägg om hur det gick när jag byggde pool förra sommaren.

I senaste numret av Gods & Gårdar finns också en artikel om just pool. Jag ska sa snart göra ett längre blogginlägg om hur det gick till när jag byggde pool förra sommaren.

 

 

LOADING..