Den här veckan hade jag en lång lista med ”att-göra” saker som jag skulle passa på att få gjort medan mina små barn var hos sin pappa. Nu är det söndag och jag kan konstatera att jag inte lyckats pricka av speciellt mycket på min lista. Men jag känner mig ändå väldigt nöjd. I stället för att få en massa praktiska saker gjort så fick jag mysig och spontan kvalitetstid med mina stora barn.

Tiden går så snabbt och barnen blir allt större. Allt annat kan vänta!

Nu är det ordentligt med vår i luften. Det är så härligt at väckas tidigt på mornarna fågelkvitter och av att solen går upp tidigare än vad jag behöver göra.

Nu är det ordentligt med vår i luften. Det är så härligt att väckas tidigt på mornarna av fågelkvitter och solen som nu går upp tidigare än vad jag behöver göra.

Snön smälter bort och jag börjar längta efter att möblera pooldäcket.
Ännu är det frost på mornarna, men inte så länge till.

Ännu är det frost på mornarna. Jag hade bland annat planerat in en hel del trädgårdsarbete denna vecka, men Elsa fick ett par dagars ledigt från sitt jobb i Stockholm och jag styrde om planerna.

Påväg hem från stockholm stannade vi i Mariefred och besökte mysiga butiken Jern Rum.

På väg hem från Stockholm stannade Elsa och jag  i Mariefred och besökte mysiga butiken Jerners Rum och blev påskinspirerade.

Sen åkte vi vidare till Printz bageri i Stallarholmen.
Hemma passade vi på att leka stylist, fotograf och modell. Något vi båda är väldigt roade av.

Hemma på prästgården passade vi på att leka stylist, fotograf och modell. Något vi båda är väldigt roade av och vi hade så roligt tillsammans.

Elsa lagar lunch till mig medan jag tar en paus vid pianot. Så härligt att bli servad av sina barn!

Elsa lagar lunch till mig medan jag tar en paus vid pianot. Så härligt att bli servad av sina barn!

Elsa åkte tillbaka till sitt jobb i Stockholm. jag gick till gymmet och fick sedan en hel del vårstädning gjort i trädgården.
Så härligt att vara ute i trädgården och jobba igen. Upptäckte en inristning i stenmuren som jag inte sett förut.

Så härligt att vara ute i trädgården och jobba igen. Upptäckte en inristning i stenmuren som jag inte sett förut.

Det här blir en kul brasa att elda med småsyskonen senare.

Det här blir en kul brasa att elda med småsyskonen senare.

Efter att Elsa åkt kom storebror Emil på besök. Tillsammans tittade vi på melodifestivalen tillsamman (rätt låt vann!) vilket kändes som en kärleksfull handling av en ung man som helst vill titta på annat. Så mysigt att vara bara vi två.
Snubblade på den här bilden av Lovisa som så ofta figurerar i min blogg. Även lilla Tosie är med på bilden som valp.  Oj vad tiden går fort! Det gäller att passa på att njuta av dem medan de fortfarande

Snart kommer Lovisa och Adrian hem igen. Snubblade på den här bilden av Lovisa som så ofta figurerar i min blogg. Även lilla Tosie är med på bilden som valp. Oj vad tiden går fort!

Den här underbara bilden är tagen den första sommaren på prästgården. Känns som igår, men Lovisa har blivit så mycket större.

Den här underbara bilden är tagen den första sommaren på prästgården. Känns som igår, förutom att Lovisa blivit så mycket större. Det gäller att passa på att njuta. I kväll blir det söndagsmiddag med nästan hela skaran samlade. Önskar er alla en fin kväll!

LOADING..