Det traditionella bygget av pepparkakshus fick lov att gå lite snabbare än vanligt och resultatet blev också där efter.  Kristyr och mängder av godis fick styra upp små fel som uppstått och resultatet blev i alla fall väldigt sött. Jag önskar mig ett lusthus och nu har jag ett lusthus alldeles belamrat med godis!

Nu återstår att lägga handen på det sista innan prästgården är redo för den efterlängtade julefriden. Jag passar på att önska er alla en fridfull, härligt varm och God Jul!  

Jag bestämde mig för att inte gå över styr vad gäller ambitionerna för bygget i år, vilket resulterade i att jag gick över styr vad det gäller mängden av godisdekorationer i stället.  I det lilla lusthuset ligger en batteridriven ljusslinga tänkt just för pepparkashus. En smart grej som jag hittade den på Kjell & CO.

Jag bestämde mig för att inte gå över styr vad gäller ambitionerna för bygget i år, vilket resulterade i att jag gick över styr vad det gäller mängden av godisdekorationer i stället. I det lilla lusthuset ligger en batteridriven ljusslinga tänkt just för pepparkashus. En smart grej som jag hittade den på Kjell & CO.

Julstämning på gång. Jag gör degen själv och vill du läsa mer om hur jag brukar gå till väga så titta gärna på inlägget jag gjorde för ett år sedan.
Frostig snö och spegelblank is, precis som det ska vara vid jul. En spegel med strösocker på fungerar perfekt.

Frostig snö och spegelblank is, precis som det ska vara på  vintern. En spegel med strösocker på fungerar perfekt.

Granen och lusthuset matchar onekligen varandra rätt bra. Ingen minimalism här inte!

Granen och lusthuset matchar onekligen varandra rätt bra. Ingen minimalism här inte!

Amaryllisen har just lagom till julafton börjat slå ut. Löken sitter i en hög vas med mossa och har kvistar som stöd.  Julkramar från prästgården.

Amaryllisen har just lagom till julafton börjat slå ut. Löken sitter i en hög vas med mossa och har kvistar som stöd. Julkramar från prästgården.

 
LOADING..