Helgen och andra advent har fullkomligt blåst bort och veckan har börjat med något som känns som en underbar vårdag. Cypresserna framför prästgården står tålmodigt kvar, men adventsgranen som nyss kommit på plats ligger jämns marken och väntar på att bli upprests igen. Jag funderar på om jag kanske borde klippa gräset, men nöjer mig med att gräva ner de sista vårlökarna medan solen värmer min rygg.

Julkänslan lyser onekligen med sin frånvaro!

Efter en helg med regn och kraftig blåst känns det skönt att få en dag med blå himmel. Tosie tycker att det är vår i luften och badar glatt i allt vatten som samlats på ängarna.

Efter en helg med regn och kraftig blåst känns det härligt att få en dag med blå himmel. Tosie tycker att det är vår i luften och badar glatt i allt vatten som samlats på ängarna.

Mellan 1700-talsstugorna framför prästgården är det alldeles stilla och solen värmer medan jag får ner de sista lökarna. Så skönt!
Kommer på mig själv med att leta efter vårtecken och hittar snödroppar som tittar fram. Lite väl tidigt kanske, för snart kommer säkert vintern.

Kommer på mig själv med att leta efter vårtecken och hittar faktist snödroppar som tittar fram. Lite väl tidigt kanske, för snart kommer säkert vintern.

När det stormade som värst hade Adrians klass anordnat maskeraddisko i skolan. Ingen blir gladare än jag när barnen ber om ansiktsmålning. Så kul!

När det stormade som värst i fredags hade Adrians klass ordnat maskeraddisko i skolan. Ingen blir gladare än jag när barnen ber om ansiktsmålning. Så kul!

Lillasyster Lovisa var också medbjuden och så här fin blev hon. Sötnos!
I helgen bjöd väninnan Therese på glögg och hembakat i Stora Sundbys gamla stall. Ljuslyktor, gran och till och med julmusik var på plats, men trots detta gjorde det milda vädret så att julen kändes rätt avlägsen.

I helgen bjöd väninnan Therese på glögg och hembakat i Stora Sundbys gamla stall. Ljuslyktor, gran och till och med julmusik var på plats, men trots detta gjorde  vädret så att julen kändes avlägsen. Mysigt hade vi ändå. Tack bästa Therese!

Nu när mina lökar är nedbäddade i jorden får vintern gärna komma hit. Önskar er alla en fin början på veckan!

Nu när alla lökarna är nedbäddade i jorden får vintern (och julstäningen) gärna komma hit. Önskar er alla en fin början på veckan!

 

LOADING..