Ibland när jag ska styla hem för fotojobb så lånar jag saker i olika affärer. Det är alltid kul att gå på spaning efter fina saker, nästan som att shoppa till sig själv, fast ändå inte.

Sakerna ska ju tillbaka sen, så den lyckan är kortvarig, men kul ändå! 

På Georg Jensen hos NK hittade jag dessa ursöta guldpläterade ljushållare till julgranen. De kostar 179 kr styck. Där fanns också en mängd med söta julgransdekorationer i olika former som kostar mellan 149 kr och 499 kr styck.

Hos Georg Jensen på NK hittade jag dessa ursöta guldpläterade ljushållare till julgranen. De kostar 179 kr styck. Där fanns också en mängd med söta julgransdekorationer i olika former som kostar mellan 149 kr och 499 kr styck.

Jag föll för den här fina guldpläderade ljusstaken som på bilden hänger på ställning i läderremmar. De små ljusstakarna heter Glow och kostar 629 kr för den större och 529 kr för den mindre.
Den stora ljusstaken heter Season och kostar 1024 kr och ställningen kostar 899 kr.

Den stora ljusstaken heter Season och kostar 1024 kr och ställningen kostar 899 kr.

Lånade också med mig ett stort doftljus från Ralph Lauren på NK. Det kostar 899 kr och jag kan varmt rekommendera doften St Germain.

Lånade också med mig ett stort doftljus från Ralph Lauren på NK. Det kostar 899 kr och jag kan varmt rekommendera doften St Germain.

I dag på prästgården är det en anings med snö ute och det är ganska kallt.
Fram tills i förrgår var det milt och skönt.

Fram tills i förrgår var det milt och skönt och allt som oftast dimmigt.

Kossorna gick kvar ute i hagen och verkade nöjda med det.

Kossorna som betar prästgårdens mark gick kvar ute i hagen och verkade nöjda med det.

Så i förrgår när jag körde barnen till skolan sa Lovisa plötsligt ”Men åh så söt!” och pekade ut på ängen bakom prästgården.
Plötsligt stod där en liten kalv, alldeles vit och nyfödd. Jag tog en bild och skickade till bonden Mattias som blev mycket förvånad. En lite bonuskalv! Nu har de alla fått åka hem till ladugården.

Där stod en liten kalv, alldeles nyfödd och kritvit bland alla de stora kossorna. Jag tog en bild och skickade till bonden Mattias som blev mycket förvånad över den lilla bonuskalven. Kul med glada överraskningar! Nu har djuren fått åka hem till ladugården och jag ska ut och rädda min frusna algave från kylan. Fin fredag på er alla!

 

LOADING..