I går var jag med fotograf Klas Sjöberg och gjorde ett roligt uppdrag för Gods & Gårdar. Som alltid känns det som en utmaning, men den här gången var det lite extra spännande då jag fick i uppgift att helt och hållet styla upp två vackra men tomma badrum. Det var verkligen en våt badrumsdröm som gick i uppfyllele när jag fick välja och fixa med vackra och exklusiva skönhetsprodukter i lyxiga förpackningar.

Nu ser jag med stor spänning fram mot att se Klas fina bilder och sedan tidningens layout. Men först ska alla lyxiga badrumsartiklar lämnas tillbaka. Snyft!

Vi hade en jättetrevlig dag i bästa sällskap och blev dessutom bortskämda med en fantastiskt god lunch!

Vi var på vackra Ekeberg i Örebro och fotade i de nya badrummen som är helt inredda i gårdens egna marmor. Förutom det trevliga sällskapet blev vi bortskämde med en fantastiskt god lunch!

Hur trevligt det än är att umgås runt lunchbordet så är vi snart tillbaka och fokuserar på arbetet. Inte en helt lätt uppgift för en fotograf att ta bilder i relativt små ytor som badrum.  Framförallt inte när det är dagsljus som gäller, men Klas fixar det galant.
Efter en rolig dag är all vackra sakerna åter i sina förpackningar och det är bara att bära tillbaka dem igen. Tack för lånet NK, Laura Ashley, COW, Vass PR och RMPR!

Efter en kul dag är all vackra sakerna åter i sina förpackningar och det är bara att bära tillbaka dem igen. Underbart är kort! Tack för lånet NK, Laura Ashley, COW, Vass PR och RMPR!

 

LOADING..