Mission complete!  Pooldäcket är färdigt och mina snickare har åkt på semester. Det har varit intensiva veckor och just nu känner jag mig lite matt. Det kommer att ta några dagar innan jag kommer kunna slappna av och fullt ut njuta av att projektet faktiskt lyckats.

Det blev en pool och ett pooldäck innan sommaren är över!

I går städade snickarna bort all spillvirke och åkte på semester. Allt har hunnits med på den tid som var tänkt och det har blivit minst så fint som jag förväntat mig. Pust!

I går städade snickarna bort all spillvirke och åkte på semester. Allt har hunnits med på den tid som var tänkt och det har blivit minst så fint som jag förväntat mig. Pust!

Pooldäcket har två hörn med vindskydd, då det känns som det är viktigt att göra vad man kan för att fånga värmen i vårt klimat. Kanske kommer jag att måla dem i röd slamfärg om ett år.
Att ha någonstans att sitta ute även när vädret är ostadigt eller när solen är för varm känns också som en bra idé. Därför har jag låtit bygga en pergola där jag lagt ett klart plasttak som sedan ska täckas med vassmattor.

Att ha någonstans att sitta ute även när vädret är ostadigt eller när solen är för varm känns också som en bra idé. Därför har jag låtit bygga en pergola där jag lagt ett klart plasttak som sedan ska täckas med vassmattor.

Onekligen praktiskt med plast men inte så snyggt. Med lite vassmattor över så kommer det bli toppen!

Onekligen praktiskt med plast men inte så snyggt. Med lite vassmattor över så kommer det bli toppen!

Nu återstår lite belysning och möbler. Vad det gäller möbler känner jag att jag behöver tänka efter och ”bo in mig” lite först. Barnen och deras vänner är så glada och nöjda över poolen som används i ur och skur. Själv är jag mer kräsen och tycker att det är för kallt, trots att det är 28 grader i vattnet. Hoppas på värme och sol snart, åh andra sidan väntar den nybyggda bastun på att bli invig!

Nu återstår lite belysning och möbler. Vad det gäller möbler känner jag att jag behöver tänka efter och ”bo in mig” lite först. Barnen och deras vänner är så glada och nöjda över poolen som används i ur och skur. Själv är jag mer kräsen och tycker att det är för kallt, trots att det är 28 grader i vattnet. Hoppas på värme och sol snart, åh andra sidan väntar den nybyggda bastun på att bli invig!

 

 

LOADING..