I går var jag hos frisören Antonio Axu och fick håret klippt och slingat. Jag är så glad att jag äntligen hittat en frisör som jag känner fullt förtroende för, även vad det gäller färg. Det är första gången sedan jag flyttade hem till Sverige!

Lycklig över mitt nya hår sprang jag ut från salongen och upptäcket en anna favorit – Vera Velor’s butik tvärs över gata!  Jag har tidigare köpt Veras härliga klänningar i Falsterbo och blev glad över att kunna göra en uppdatering till garderoben.

I trygga händer. Skönt!

I trygga händer. Skönt! 

Tvärs över gatan, närmare bestämt på Sibyllegatan 43, hittade jag Vera Velour. Veras mjuka morgonrockar i just velour har fått mycket uppmärksamhet. Jag är väldigt förtjust i hennes sköna klänningar som går att anpassa till många olika tillfällen. Jag fick veta att butiken har öppet hus i morgon den 21 maj och att de då har 20 procents rabatt. Skynda dit om du har tillfälle!

Tvärs över gatan, närmare bestämt på Sibyllegatan 43, hittade jag Vera Velour. Veras mjuka morgonrockar i just velour har fått mycket uppmärksamhet. Jag är väldigt förtjust i hennes sköna klänningar som går att anpassa till många olika tillfällen. Finns också på www.veravelour.com  Jag fick veta att butiken har öppet hus i morgon den 21 maj och att de då har 20 procents rabatt. Skynda dit om du har tillfälle!

Jag är så nöjd med mitt blondare hårsvall. Önskar er alla en fin kväll!

Jag är så nöjd med mitt blondare hårsvall. Och så är jag lite extra nöjd just idag då jag lyckats få färdigt texten till en ny artikel till Gods & Gårdar. Önskar er alla en fin kväll!

 

LOADING..