I en djungel av botox och fillers känns fransförlängning som ett skonsammare, enklare och till och med naturligare sätt att fräscha upp sig med.  I går var jag och provade på den heta trenden med fladdrande fransar, och ja, det känns som en kul omväxling.

Nu återstår det att se hur länge det kommer att hålla!

Jag gick till Magda på Dazzeling Beauty Exclucive som ligger på Birger Jarlsgatan 46 i Stockholm.

Jag gick till Magda på Dazzeling Beauty Exclucive som ligger på Birger Jarlsgatan 46 i Stockholm.

Så här såg jag ut innan förvandlingen. Jag har en aning med brun skugga runt ögonen, men ingen maskara.
Magda satte dit skydd på mina undre fransar så att det inte skulle råka klistras ihop med de övre. Sedan klistrade hon tålmodigt på en ny frans på varje ”moget” strå. Vi har mellan 70 - 130 strån, så det tog ungefär två timmar. När det var färdigt tog hon bort plastskyddet, vilket gjort rätt ont! Ska man bli fin får man lida pin….

Magda satte dit skydd på mina undre fransar så att det inte skulle råka klistras ihop med de övre. Sedan klistrade hon tålmodigt på en ny frans på varje ”moget” strå. Vi har mellan 70 – 130 strån, så det tog ungefär två timmar. När det var färdigt tog hon bort plastskyddet, vilket gjort rätt ont! Ska man bli fin får man lida pin….

Och så här blev resultatet. Det finns en mängd av olika längder och även olika tjocklekar på fransarna. Jag valde någon som inte skulle vara allt för iögonfallande men ändå synas.

Och så här blev resultatet. Det finns en mängd av olika längder och även olika tjocklekar på fransarna. Jag valde någon som inte skulle vara allt för iögonfallande men ändå synas.  Nu måste det gå ett dygn innan något vatten får komma på fransarna, men sen går det att tvätta sig som vanligt. Även maskara går att använda om man så vill, men det går bara att använda oljfria produkter till rengöring av fransarna.

Blink blink. Än så länge har jag hållit mig från några ingrepp som botox och filler, så lite extra fransar kan jag gott unna med, eller?
Passade på att njuta av ett blommande Stockholm. Kungsträdgårdens fantastiska körsbärsblom!

Passade på att njuta av ett blommande Stockholm. Kungsträdgårdens fantastiska körsbärsblom!

Nyvaken och hundra procent osminkad på väg på promenad med mitt lilla valpgäng.

Nyvaken och hundra procent osminkad på väg på promenad med mitt lilla valpgäng. Känns lite ovant och kul, men jag är inte säker på att det är  något jag kommer fortsätta med.

 

LOADING..