Det är dags att hjälpa vårsolen på traven och få fin lyster och färg i ansiktet, så nu har jag varit på Hälsostudion i Eskilstuna och införskaffade Decléors  self-tanning milk och BB crème Hydra Floral. Två favoriter som ger ett naturligt resultat och en härlig lyster.

Jag får ofta beröm för min hy så jag passar på att tipsa lite om några andra favoriter i mitt badrumsskåpet.

Jag har varit trogen YSL’s For Ever Youth Liberator sedan de kom ut på marknaden. Jag använder serumet och Nutri Cremen i serien och det är en av de få produkter jag kan använda kontinuerligt utan att känna att min hy tröttnar på dem. I mitt skåp står också La Prairi Creme Caviar och Decleors Prolagene Lift. Båda ger ett superfint resultat, men bara i några dagar. Sen säger min hud nej. Jag tror att det beror på att de innerhåller retinol, ett ämne som ska vara bra mot rynkor. Men jag uppfattar det som irriterande och använder det endast som en kortare kur när jag vill vara extra fin.

Jag har varit trogen YSL’s Forever Youth Liberator sedan de kom ut på marknaden. Jag använder serumet och Nutri Cremen i serien och det är en av de få produkter jag kan använda kontinuerligt utan att känna att min hy tröttnar på dem. I mitt skåp står också La Prairi Creme Caviar och Decleors Prolagene Lift. Båda ger ett superfint resultat, men bara i några dagar. Sen säger min hud nej. Jag tror att det beror på att de innerhåller retinol, ett ämne som ska vara bra mot rynkor. Men jag uppfattar det som irriterande och använder dem endast som en kortare kur när jag vill vara extra fin.

Lite sminkfavoriter. Dior’s Maximizer serum - fylligare fransar som böjer sig efter bosten, perfekt under mascaran. Fiberwig - förlängande mascara som sitter som berg men är mycket lätt att ta bort med varmvatten. Touch Éclat - oslagbar favorit mot mörka skuggor. Om jag använder läppstift så är det YSL Volité i . Armani Fluid Sheer ger fin lyster och färg till kinder. Armani Face Fabric är matt och lätt täckande. YSL Teint Parfait hjälper till att förhöja solbrännan. NO 7 BB lips – bra vardagsläppglans. Nuxe guldolja - använder i hår och på dekolletage, axlar och eller där jag vill glittra lite extra.
Här är en bild på mig tagen på mig i september förra året, då min naturliga solbränna fått lite hjälp på traven av mina favoritprodukter. Bonne mine!

Här är en hemmabild på mig tagen i september förra året, då min naturliga sommarhy fått lite hjälp på traven av mina favoritprodukter. Bonne mine!

Till kroppen använder jag mest min egen hemmasnickrade body butter (recept finns i tidigare inlägg). Den är jättebra men luktar inte fullt så härligt som till exempel Laura Mercier’s vanilla sufflé som jag gärna använder när jag vill känna mig lyxigare. Sommartid använder jag då och då ACO’s sunkissed body lotion som har en mild doft och endast ger lite färg.

Till kroppen använder jag mest min egen hemmasnickrade body butter (recept finns i tidigare inlägg). Den är jättebra men luktar inte fullt så härligt som till exempel Laura Mercier’s vanilla sufflé som jag gärna använder när jag vill känna mig lyxigare. Sommartid använder jag då och då ACO’s sunkissed body lotion som har en mild doft och endast ger lite färg.

Måste förstås lägga in några bilder på mina sötnosar också.
Så spännande att vara ute i trädgården.

Så spännande att vara ute i trädgården.

Liten glädjespridare i farten!

Liten glädjespridare i farten!

 

LOADING..