Jag hoppas ni har läst senaste numret av Gods & Gårdar och sett reportaget jag gjorde om dressingroom. I tidningen står inget om de fina kläder och skor som är på bilderna, men all information finns på magasinets hemsidan. Tack till butikerna som så snällt lät mig plocka vad jag ville. Synd bara jag inte fick behålla allt!

Det var jättekul att få styra och ställa med styling och text och det var spännande att få besöka den gigantiska våningen där den nybyggda garderoben låg. Ägaren samlar på antikviteter och konst och att gå på husesyn var något av att vandra genom en skattkammare.

Här är några klipp som inte kom med i reportaget. Min tanke när jag stylade var att stöka till garderoben så som jag själv skulle stöka till när jag förbereder mig för fest. För att ytterligare mjuka upp atmosfären (som snarare är manlig än kvinnlig) lånade jag även en underbar matta från KNUT på Grev Turegatan. Men när mattan väl var på plats tycke jag det var synd att täcka det vackra marmorgolvet. På bilden syns en svart Armaniklänning täckt med Swarowski stenar. Skorna är från Luciano Padovan och väskan från Stella McCartney.  Även underkläderna är från Stella McCartney, liksom den tjusiga långklänningen på övre bilden. Älskar stolen som jag fick låna ur skattkammaren!

Här är några klipp som inte kom med i reportaget. Min tanke när jag stylade var att stöka till garderoben så som jag själv skulle stöka till när jag förbereder mig för fest. För att ytterligare mjuka upp atmosfären (som snarare är manlig än kvinnlig) lånade jag även en underbar matta från KNUT på Grev Turegatan. Men när mattan väl var på plats tycke jag det var synd att täcka det vackra marmorgolvet. På bilden syns en svart Armaniklänning täckt med Swarowskistenar. Skorna är från Luciano Padovan och väskan från Stella McCartney. Även underkläderna är från Stella McCartney, liksom den tjusiga långklänningen på övre bilden. Det vackra champagneglaset är från Nachtman och säljs Royaldesigne.se bland annat. Älskar Mats Theselius ”Källemo” stolen som jag fick låna ur skattkammaren!

Tanken var att smyckena från Ebba Brahe skulle fotas i ett smyckesskrin som jag lånat från Balmuir och bli en detaljbild. Men smyckena kom inte till sin rätta i skrinet så till slut la jag dem på en klänning. Resultatet blev så bra att det blev en helsida istället. Kul!
I dag har jag storstädat i mina egna garderober.  När jag fått ordning på mina småstugor kanske jag offrar ett sovrum på prästgården till att göra ett dressingroom. Tills dess får jag nöja mig med ett antal walk in closets, vilket inte är så illa. Den här garderoben var ett iskallt och mörk utrymme där jag lagt helteckningsmatta och satt upp spottar. Praktiskt och trivsamt.

I dag har jag storstädat i mina egna garderober. När jag fått ordning på mina småstugor kanske jag offrar ett sovrum på prästgården till att göra ett dressingroom. Tills dess får jag nöja mig med ett antal walk in closets, vilket inte är så illa.

Den här garderoben var ett iskallt och mörk utrymme där jag lagt helteckningsmatta och satt upp spottar. Praktiskt och trivsamt.

Den här garderoben var ett iskallt och mörk utrymme där jag lagt helteckningsmatta och satt upp spottar. Inte lika tjusigt som Clive Christian, men praktiskt och trivsamt ändå.

 

LOADING..