Ni har väl läst senaste Gods & Gårdar? Då kanske ni har uppmärksammat att jag gjort text och styling till några av sidorna. Jag är så stolt och det var så roligt att få prova på något nytt. För en gång skull fick jag bestämma på en fotografering och det gav mersmak!

I dag har det varit lite stressigt att hinna med allt innan resan. Det är mycket att tänka på innan det känns bra att lämna över hemmet till husvakten tillika äldste sonen. Nästan som ett dåligt skämt passade pelletbrännaren på att gå sönder just i kväll, mitt i packningen, så det kommer vara ett kallt hus jag lämnar tidigt i morgon bitti. Tekniker är tillkallad och förhoppningsvis är det något som är lätt att fixa. Suck – det är inte alltid en dans på rosor att vara husägare!

Ingen mening att sura över det och snart ska jag njuta av värmen i ett främmande land. Jag ska försöka uppdatera bloggen på min resa.  Om inte annat så blir det säkert bilder på mitt Instagramkonto och ni är så välkomna att följa mig där!

Till er som varit vänliga och kommenterat på Facebook här på sidan så vill jag meddela att jag tyvärr inte kan svara på kommentarerna.  Förhoppningsvis kommer webbteknikerna att lösa det problemet snart.  Till dess hoppas jag att höra från er på Instagram!

Sov så gott!

”Det märks att du kommer från mod branschen” sa redaktionen när de så bilderna och de tyckte nog jag lagt för mycket fokus på kläderna. Vad tycker ni? Bilderna kommer sen på webben, med all information om märken och inköpställen. Jag kan avslöja att de vackra smyckena är av märket Ebba Brahe och jag önskar att de alla var mina!

”Det märks att du kommer från mod branschen” sa redaktionen när de så bilderna och de tyckte nog jag lagt för mycket fokus på kläderna. Vad tycker ni? Bilderna kommer sen på webben, med all information om märken och inköpställen. Jag kan avslöja att de vackra smyckena är av märket Ebba Brahe och jag önskar att de alla var mina!

 

LOADING..