Skönt med fredag och skönt med uppfräschat hår! I går var jag och fick mitt hår slingat och klippt på Antonio Axu Salon. Äntligen en frisör som vet hur man slingar håret på det sätt som jag tycker är överlägset bäst. En metod som jag blev van vid när jag bodde i Paris och som kallas balayage.

Balayage innebär att slingorna penslas dit där de passar som bäst. När det är rätt gjort så blir resultatet så mycket mer naturligt än med andra metoder.

Jag skuttate nöjd ut från salongen och kommer definitivt tillbaka dit igen!

När jag kom till salongen på morgonen hade jag inte ens borstat mitt hår, som dessutom självtorkat dagen innan. Lejonman i stort behov av vård!

När jag kom till salongen på morgonen hade jag inte ens borstat mitt hår, som dessutom självtorkat dagen innan. Lejonman i stort behov av vård!

Från vild till civiliserad. Antonio gav mig looken ”sunkissed” genom att lägga mörkare slingor över det som var för blekt och låta några ljusa slingor rama in ansiktet. Fint!
Medan jag var i Stockholm och blev friserad fick jag min trapp inoljad. Den nedre delen av trappan var nyrenoverad i ett hemskt grönskimrande tryckimpregnerat virke.  Jag blandade lite kimrökspigment i ljusgrå terrassolja för att mörka ner den lite. Se så fint vildvinet skiftar i rött. Önskar er alla en fin fredagskväll!

Medan jag var i Stockholm och blev friserad fick jag min trapp inoljad. Den nedre delen av trappan var nyrenoverad i ett hemskt grönskimrande tryckimpregnerat virke. Jag blandade lite kimrökspigment i ljusgrå terrassolja för att mörka ner den lite. Se så fint vildvinet skiftar i rött. Önskar er alla en fin fredagskväll!

 

 

LOADING..