I dag har min shopping sett lite annorlunda ut. Inköpet bestod av en sista hink (förhoppningsvis) äkta Falu rödfärg och några brädor. Ombyte förnöjer! I morgon blir det en sväng tillbaka till storstaden för att ge mitt sommarvilda hår en ordentlig genomgång. Jag har bokat in en helt ny frisör (som är något av en kändisfrisör) så det ska bli lite extra spännande!

Prada och Armani i Bibliotekstan känns långt borta från Karl Hedin, min favoritbygghandel. Grabbarna här känner mig rätt väl vid det här laget och det är alltid trevligt att komma hit.

Prada och Armani i Bibliotekstan känns långt borta från Karl Hedin, min favoritbygghandel. Grabbarna här känner mig rätt väl vid det här laget och det är alltid trevligt att komma hit.

Vi fick ta till skyliften för att få upp de vindskivor som bytts ut. Christer har målat vindskivorna i Falu rödfärg, enligt rekommendation från Kalle Anderberg på Länsantikvariet. Och det blir verkligen fint och ger ett mer ålderdomligt intryck än med vitt som tidigare.
På fredag kommer Länsantikvariet hit för att slutinspektera renoveringarna vi gjort på de k-märkta småhusen. Själv är jag jättenöjd och det ser så fint ut!

På fredag kommer Länsantikvariet hit för att slutinspektera renoveringarna vi gjort på de k-märkta småhusen. Själv är jag jättenöjd och det ser så fint ut!

 

LOADING..