Nu är det perfekt ridväder och det har jag tagit tillvara på de senaste dagarna. Att bli våt av enstaka regnskurar är mycket trevligare än att bli stekt i trettio graders värme på en dammande ridbana.  Jag måste bara passa mig så att pampige Pampas och jag inte hamnar i en hagelskur, då det är full fart på andjaken på Stora Sundby och det kan smälla rejält runt ridbanan ibland.

Nu har jag ridit Pampas ett tag och det börjar klicka ordentligt mellan oss. Snart är det dags att bege oss till någon duktig tränare och få lite stöd och peppning. Det ska bli jätteroligt!

Jag hoppas ni läsare också haft en fin helg!

Pampas är hela 1.76 cm i mankhöjd och även om han är en välriden och känslig häst så är det lång ifrån att bara åka med.  Men min kondis blir allt bättre och vi börjar få förtroende för varandra. Nu börjar det bli riktigt roligt att rida!

Pampas är hela 1.76 cm i mankhöjd och även om han är en välriden och känslig häst så är det lång ifrån att bara åka med. Men min kondis blir allt bättre och vi börjar få förtroende för varandra. Nu börjar det bli riktigt roligt att rida!

Självklart är min labrador med i stallet. Men vem är den där smala hunden som skuttar över Tosie? Det är knappt så mor Tosie känner igen sin dotter.
För er som undrat hur en lurvig labradoodle ser ut under allt fluff så har ni svaret här. Ett ganska sorgligt svar. Stackars Bessie. Men hon ska utbildas till apportör nu under jaktsäsongen och behöver ha en snabbtorkande päls.

För er som undrat hur en lurvig labradoodle ser ut under allt fluff så har ni svaret här. Ett ganska sorgligt svar. Stackars Bessie. Men hon ska utbildas till apportör nu under jaktsäsongen och behöver ha en snabbtorkande päls.

Så här söt och rufsig var Bessie (som busar med mamma Tosie) innan hon hamnade hos frisören. Vilken tur pälsen kommer at växa ut igen!

Så här söt och rufsig var Bessie (som busar med mamma Tosie) innan hon hamnade hos frisören. Vilken tur pälsen kommer att växa ut igen!

Hemma på prästgården har fönsterrenoveringen tagit fart och snart är alla fönster färdigmålade.
Så härligt att få mysa med en mjuk och varm mule.  Önskar er alla en fortsatt fin söndagskväll!

Så härligt att få mysa med en mjuk och varm mule. Önskar er alla en fortsatt fin söndagskväll!

 

LOADING..