Idag kom min pappa och hämtade fönsterna på ännu ett av småhusen på prästgården. Två av husen är nu färdiga och jag är så nöjd med den nya färgkombinationen.  Sen är det bara dörrar och vindskivor kvar, och förstås ännu fler fönster på ytterligare tre småhus.  Efter det återstår det  att måla hela stallbyggnaden, men det får vänta ett tag till.

Som jag berättat tidigare så har min käre far gått fönsterrenoverarkurs och tagit sig uppgiften att renovera alla fönster på mina k-märkta byggnader.  Och det blir så fint! Nu står den gamla arrendatorbostaden utan fönster ett tag framöver.

Som jag berättat tidigare så har min käre far gått fönsterrenoverarkurs och tagit sig uppgiften att renovera alla fönster på mina k-märkta byggnader. Och det blir så fint! Nu står den gamla arrendatorbostaden utan fönster ett tag framöver.

Kuskbostadens och bagarstugans fönster är nu färdiga och jag är så nöjd med resultatet. Givetvis är de målade i linoljefärg och jag har blanda olika mängd med grön umbra i vitt för att få fram en mörkare och en ljusare grå nyans.
Den här bilden är från 1930-talet. Rosorna på bilden blommar än i dag och de doftar underbart.

Den här bilden är från 1930-talet. Rosorna på bilden blommar än i dag och de doftar underbart.

En mer underbar rosdoft går inte att föreställa sig. Och så tåliga dessa gamla rosor är! De har knappt fått någon vård alls under massor av år.

En mer underbar rosdoft går inte att föreställa sig. Och så tåliga dessa gamla rosor är! De har knappt fått någon vård alls under massor av år.

Idag har varit ännu en härligt varm dag. För ovanlighetens skull så har alla kossorna spenderat hela dagen i skuggan framför prästens gamla stall. Tjuren Ivore ser lite trött ut.
Det är inte konstig Ivory är trött, med alla dessa damer att uppvakta.

Det är inte konstig Ivory är trött, med alla dessa damer att uppvakta.

Studentnejlikorna blommar intensivt rött. Jag hoppas ni läsare också haft en fin dag!

Studentnejlikorna blommar intensivt rött. Jag hoppas ni läsare också haft en fin dag!

 

LOADING..