Det har varit så skönt med en solig dag! Barnen blir gladare, jag blir gladare och till och med valparna blir gladare. Det är omöjligt att inte påverkas av vädret, villket givetvis är toppen när solen lyser!

Dessutom blir allt så mycket finare när solen lyser. Just idag är jag extra tacksam över det, då min agentur omgående ville ha nya bilder till en svensk kund. Det är alltid lite knepigt att hitta någon som kan hjälpa mig med att snabbt ta nya bilder. Men idag hade jag väldig tur och min för detta granne och kära vän Elisabeth Rudbeck  kunde ta sig tid att ställa upp som fotograf.  Bettan är dessutom duktig på att ta bilder!

Kunden ville se mig i olika poser med utsläppt hår, jeans, linne och högklackat och så här blev. Inte så illa om jag får säga det själv!

Kunden ville se mig i olika poser med utsläppt hår, jeans, linne och högklackat och så här blev. Inte så illa om jag får säga det själv.

Mitt hår måste kännas bra om jag ska känna mig snygg. Men ljuset är det viktigaste på bild och jag kan känna på en gång om ljuset är bra eller inte. Det är en kunskap som är något av en yrkesskada, då jag även tänker på det när jag inte står framför kameran.
Riktigt så snygg såg jag inte ut i morse när jag promenerade hundarna med kaffekoppen i handen och iklädd en gammal jaktrock - och pyjamasbyxor! Det är en lyx som man kan ta sig när man promenerar på egen mark och inte riskerar att möta annat en älgar och rådjur.

Riktigt så snygg såg jag inte ut i morse när jag promenerade hundarna med kaffekoppen i handen och iklädd en gammal jaktrock – och pyjamasbyxor! Det är en lyx som man kan ta sig när man promenerar på egen mark och inte riskerar att möta annat en älgar och rådjur.

Bästa starten på dagen är en promenad i solen i sällskap av glada valpar!

Bästa starten på dagen är en promenad i solen i sällskap av glada valpar!

Härligt att få busa av sig tycker valparna. Lite svårt att fokusera med kaffekoppen i handen tycker matte.
Sista bilden på Doodle Nana som varit barnens favoritvalp. Senare på eftermiddagen åkte Nana till sin nya familj och hon kommer att få det jättebra. Nu har jag bara tre valpar kvar.

Sista bilden på Doodle Nana som varit barnens favoritvalp. Senare på eftermiddagen åkte Nana till sin nya familj och hon kommer att få det jättebra. Nu har jag bara tre valpar kvar.

Dagens modellfotograf Elisabeth Rudbeck bor på Salsta i Stora Sundby och hon föder upp de sötaste tänkbara Welsh mountagne ponnysar som kammar hem en massa priser både här hemma och utomlands. I maj kommer Lovisa och jag åka och gulla med hennes föl.

Dagens modellfotograf Elisabeth Rudbeck bor på Salsta i Stora Sundby och hon föder upp de sötaste tänkbara Welsh mountagne-ponnysar som kammar hem en massa priser både här hemma och utomlands. I maj kommer Lovisa och jag åka och gulla med hennes föl.

 

LOADING..