Jag hoppas ni läsare sett det fina modereportaget i senaste Gods & Gårdar! Under den roliga och intensiva dagen på Rånäs gick hår och makeupartisten Linda Hansson loss med min mobil och tog massor av fina bilder. Jag har tidigare lagt ut några av dem och nu när reportaget kommit ut i affärerna passar jag på att lägga ut lite fler.

Den här klänningen tycket jag verkligen om, även om just det här exemplarets var minst två storlekar för stor och jag är tejpad och nålad i ryggen. På den här bilden sitter min kollega Spike för en gång skull där han ska.

Den här klänningen tycket jag verkligen om, även om just det här exemplarets var minst två storlekar för stor och jag är tejpad och nålad i ryggen. På den här bilden sitter min kollega Spike för en gång skull där han ska.

Spike var en glad liten kille som gärna ville bita i skor och kläder. Det var lite nervöst eftersom kläderna endast är till låns.
Den här outfitten kom inte med i tidningen. Kanske beror det på att vi hade problem med jackan som hela tiden ville åka isär och bli för uringad.

Den här outfitten kom inte med i tidningen. Kanske beror det på att vi hade problem med jackan som hela tiden ville åka isär och bli för urringad.

Dagens för mig snyggaste ljus tycker jag vi hade i biljardrummet. Dessutom gillade jag hästsvansen och de tajta byxorna som satt perfekt. Spike var inte gärna med på bilderna utan föredrog att smita till köket.

Dagens för mig snyggaste ljus tycker jag vi hade i biljardrummet. Dessutom gillade jag hästsvansen och de tajta byxorna som satt perfekt. Spike var inte gärna med på bilderna utan föredrog att smita till köket.

Det är inte alltid lätt att hitta en position där kläderna är snygga samtidigt som det ser bekväm ut. Just den här soffan var som att sjunka ner i marshmallow och byxorna var extremt tajta, men efter lite vridande och vändande så blev det bra tillslut.
Till och med när jag bytte om passade Linda på att ta bilder. Vilken tur det var med min mobil!

Till och med när jag bytte om passade Linda på att ta bilder. Vilken tur det bara var med min mobil!

 

LOADING..