I morgon får jag besök av en fotograf från Gods & Gårdar som ska ta lite bilder till ett Lifestyle reportage.  Det ska bli jättekul och jag har senaste dagarna varit upptagen med att snygga till i trädgården och huset. En och annan tavla har hamnat på plats och äntligen har jag fått upp sidengardinerna framför verandadörrarna.  Dörrarna stod jämt öppna förra sommaren, sen hamnade julgranen där och därför har det inte blivit av tidigare (listan med ursäkter kan göras lång…). Nu blev de dock äntligen upphängda och det ser riktigt fint ut.

Mitt i allt fixande kom jag på att även min garderob behövde något vårfräsch, så det blev en snabb tur till Eskilstuna och butiken Elin Maria. Där brukar jag alltid kunna hitta något fint, vilket jag också gjorde idag. Det är toppen att en bra affär finns nära till hands, dessutom är tjejerna som jobbar där urtrevliga!

Dagen innefattade också en liten chock. Jag slängde nämligen ett antal tidningar på gårdagens brasa (det går åt mycket tidningar nu på grund av valparna). Några timmar senare går jag ut på balkongen och ser att det brinner för fullt i gräset runt äppelträden.  Oj!  Det hade förstås kunnat gå illa, men istället var det rätt perfekt. Jag hade tänkt elda just det gräset vid ett senare tillfälle, och nu har det skött det sig alldeles själv. Men vilken tur elden inte tog fart mot 1700-talsstugorna! Jag tackar min lyckliga stjärna…

Nu måste jag strax se till att få lite skönhetsömn inför morgondagen. Sov så gott!

Jag är riktigt nöjd med gardinerna och älskar hur sidentyget faller i överflöd på golvet. Efter att ha letat länge lät jag måttbeställa dem från almahouse.se som jag kan rekommendera.

Jag är riktigt nöjd med gardinerna och älskar hur sidentyget faller i överflöd på golvet. Efter att ha letat länge lät jag måttbeställa dem från almahouse.se som jag kan rekommendera.

Elin Maria är en mysig butik som har ett bra urval av kläder och även fina saker till hemmet. För er som inte bor nära Eskilstuna så finns de på www.elinmaria.se

Elin Maria är en mysig butik som har ett bra urval av kläder och även fina saker till hemmet. För er som inte bor nära Eskilstuna så finns de på www.elinmaria.se

Livet på landet kan vara fullt med överraskningar!  Just den här överraskningen var lite skrämmande. Men elden brann tack och lov på helt rätt ställe och slocknade snällt av sig själv - pust!

Livet på landet kan vara fullt med överraskningar! Just den här överraskningen var lite skrämmande. Men elden brann tack och lov på helt rätt ställe och slocknade snällt av sig själv – pust!

 

LOADING..