Idag är tråkväder men det är i alla fall vår i luften och här om dagen sken till och med solen in genom sovrumsfönstret redan klockan halv åtta – inte illa!  Men om man är labradorägare finns en stor nackdel med våren: hundhår!

Just nu hårar Tosie något kopiöst och det känns nästan meningslöst att ställa undan damsugaren mellan varven.  Och med mina ljusmålade golv är det nära till hans att jag vill byta ut min trogne vän mot en icke hårande Labradoodle istället.  Tack och lov ger hårandet upp ganska snart.

Jag är barnledig idag och hade tänkt ägna mig åt just städning av hundhår och sen ta en sväng till gymmet (om ork fanns kvar, 300kvm tar sin lilla tid) men hitintills har det inte alls blivit som jag tänkt mig. Istället har jag varit tvungen att snabbt hitta någon att agera fotograf då min tyska agentur omgående ville ha färska bilder på mig till en hårproduktkund.

Efter att ha ringt runt till alla tänkbara ”fotografer” gav jag nästan upp när det visade sig att min kära granne och tillika före detta man Johan hade några minuter över. Och resultatet blev inte så tokigt, med tanke på att Johan är betydligt bättre på att sikta med bössan än med kameran!

Nu är det bäst jag sätter fart om jag ska hinna med något av det jag planerat.

Hoppas ni läsare har en bra dag och jag ser massor fram mot att ni snart ska kunna lämna kommentarer!

Ytterdörren är målad med linoljefärg i engelsk rött och passar perfekt som backdrop.

Ytterdörren är målad med linoljefärg i engelsk rött och passar perfekt som backdrop.

Idag fanns inget fint ljus att hitta. Men kunden är mest intresserad av att se mitt hår, så det får duga. På mig har jag en lite fuskpälsjacka från Pinko.

Idag fanns inget fint ljus att hitta. Men kunden är mest intresserad av att se mitt hår, så det får duga. På mig har jag en lite fuskpälsjacka från Pinko.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..