Här på prästgården har helgen varit fylld med barn, valpar, matlagning och massor av soffmys med bästa väninnan Carina Edwards som varit här på besök tillsammans med sin söta dotter Emmy. Carina och jag lärde känna varandra i New York och har alltid massor av roligt att prata om och det hinner bli många koppar te och en och annan promenad under en helg.

Trots regn, blåst och en del snöblask så passade Carina och jag på att leka med kameran och jag poserade i mina nya Uggs som trevligt nog kom med federal express på självase Alla Hjärtans Dag.

Det var hela tre veckor sedan jag beställde skorna på www.billigauggsrea-se.com vilket inte är någon snabb leverans precis, men så betalade jag också bara halva priset. Jag var lite orolig över om websidan kanske var oseriös, men förutom den långa leveranstiden så har allt fungerat bra och Uggsen är definitivt äkta.

De ljuvliga valparna blir bara sötare och sötare och i helgen har det varit en stadig ström av familj och vänner på besök för att beundra de små sötnosarna. Snart är det dags att sätta ut en annons, för även om det just nu känns som jag vill behålla alla valparna så måste de så småning om få egna hem. En stor och krusig tik är redan tinga till Stora Sundby där den ska vara både familjehund och jakthund.  Tänk så roligt att komma på jakt med en Labradoodle!

Jag hoppas ni läsare har en fin helg och att ni fått massor av kärlek på Alla Hjärtans Dag!

Efter tre veckors väntan kom äntligen paketet med mina nya Uggs. Dessa fulsnygga skor är bara det skönaste man kan ha på fötterna.

Efter tre veckors väntan kom äntligen paketet med mina nya Uggs. Dessa fulsnygga skor är bara det skönaste man kan ha på fötterna.

På vintern bor jag nästan i min Canada Goosejacka som är perfekt i vårt kalla klimat. Uggs på fötterna är också en riktig vinterfavorit.

Carina fotade mig i min  Canada Goosejacka som jag nästan bor i på vintern. Uggs på fötterna är också en riktig vinterfavorit.

Helgen har inneburit en stadig ström av  beundrare kring de   ljuvliga valparna.
Barnen, Carina och jag hann också med del soffmys framför kaminen och TV:n på övervåningen.

Barnen, Carina och jag hann också med del soffmys framför kaminen i hallen på övervåningen som jag inrett som lek och TV rum..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..